Siirry sisältöön
Tutustu laajaan vaihtoautovalikoimaan!
Varaa huolto

Tutustu Volvo-mallistoon

Auto, joka on tyylikäs, innovatiivinen ja markkinoiden turvallisin. Volvo tarjoaa vaativammallekin ostajalle modernia teknologiaa, ennennäkemätöntä turvallisuutta ja ympäristökeskeistä ajattelua – kaikki tyylikkääseen skandinaaviseen designiin pakattuna.

Tutustu Renault-mallistoon

Ranskalaisten automallien kirkas johtaja – Renault. Autonvalmistajana Renault on erityisen hyvä järjestämään pieneenkin autoon uskomattoman paljon tilaa matkustajille ja matkatavaroille. Paketin viimeistelee tyylikkyys, tuore teknologia ja mieletön ajomukavuus.

Tutustu Dacia-mallistoon

Jos olet järkikauppojen ystävä, olet myös Dacian ystävä. Dacian mallisto on pullollaan erittäin kilpailukykyisin hinnoin varustettuja autoja, joiden parhaimpia ominaisuuksia on huikeat sisätilat ja kyky suoriutua haastavistakin olosuhteista kunniakkaasti.

Työsuhdeauto

Valitse helppo ja huoleton ratkaisu yrityksellesi: työsuhdeauto. Kun ostat meiltä työsuhdeauton, ostat samalla hinnalla räätälöidyn, kaiken kattavan palveluratkaisun. Anna ammattilaisten suunnitella paras rahoitus- tai leasingratkaisu, säännöllinen huoltosuunnitelma ja nappaa kaupanpäällisiksi oma henkilökohtainen mekaanikko.